Torsdag den 2. juni 2005

Sommermøde med lette og tunge bolde

Kære dagbog.

Årets sommermøde var henlagt til Mortensens domicil på Schleppegrellsgade. Torben havde haft gang i indtil flere planer, som både omfattede besøg af en lokal MF'er, og bordtennisturnering i haven. Desværre var MF'eren blevet forhindret, og truende regnskyer gjorde boldspil i haven til en lidt usikker sag. Mens skyerne blev vurderet og de seneste nyheder udvekslet, blev skålene med chips, flæskesvær og dip nedsvælget sammen med en Slotsøl. Kun Mathis og Advokaten havde måttet melde afbud; ja egentlig behøver Henrik jo ikke melde afbud da han har bedt om orlov, men det har han sikkert allerede glemt igen.

Mens Sven overvejede hvor det var bedst at sidde for at være i nærheden af slatterne, blev vi budt til bords og kunne de næste par timer hygge os med god mad og hyggelig snak.

Da vejret havde besluttet sig for at arte sig, gik en del i gang med bordtennisturneringen, medens andre valgte billard i kælderen. Og selvfølgelig blev der også kigget lidt fodbold på fjerneren, idet Danmark og Finland jo spillede venskabskamp. Danmark vandt 1-0 på et mål af Silber i sidste minut.

Efter veloverstået sportslig udfoldelse kunne flokken hengive sig til kaffe og lidt sødt til tanden.

Så på trods af det lidt usikre danske sommervejr blev det alligevel endnu et godt mumiemøde, hvor vi kunne slutte af med at ønske hinanden god sommer. Desværre havde Jan glemt at han skulle takke vor søde værtinde for maden, og da han endelig kom i tanke om det var Hanne gået i seng. Så derfor får du hilsenen her: Tak for en dejlig aften og god sommer til dig også.

Redaktør Jens